Om oss


ZIGGES BBQ är kryddföretaget som sticker ut med grymma, handgjorda kryddblandningar och rubs helt utan tillsatser.


Vi har ett 25 - tal olika kryddblandningar som hjälper dig till mästerliga resultat i köket och på grillen, där dina gäster kommer att prata om dina kulinariska färdigheter under lång tid framöver !

Våra kryddblandningar innehåller varken färgämnen, glutamat ( smakförstärkare )  eller klump förebyggande medel, och vi tillverkar alla kryddblandningar för hand och med kärlek för att säkra  högsta kvalitet. Vi kan också göra specialblandningar på beställning, och vi kan även ordna större mängder för dig som använder våra kryddor i mer professionella syften. Våra blandningar är helt gluten- och laktosfria, och har heller inget animaliskt innehåll så de är perfekta även  för veganer.

 Våra kryddor används av både privatpersoner och professionella kockar och  idag även på många restauranger, foodtrucks och idrottsföreningar över hela Sverige. Vi förser också flera duktiga grillteam som tävlar inom grill/BBQ med våra kryddor, där de bidragit till ett flertal medaljer och fina placeringar i både SM, NM, EM och VM och de har även använts av lag på Jack Daniels Invitation  som är världens största grill/BBQ-tävling.

Du hittar våra produkter hos både här i vår webbshop  och hos återförsäljare över hela Sverige, t ex Frölunda lilla saluhall, Ica Kvantum och flera deli och saluhallar. Vi finns på både Facebook , InstagramTwitter och YouTube  där du hittar inspiration för din matlagning med filmer och recept.

ZIGGES BBQ kan du också boka  för olika events såsom bröllop, firmafest, invigningar, grillkurser,  after work eller till festen hemma i trädgården. Vi kan serverar allt från grymma burgare till finaste grillmenyn. Kontakta oss vi formuläret  här  så lämnar vi gärna en offert till ditt event !


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.